0
0
0

Farming 4 Life vil være en del af at give tabt viden tilbage til de ekstremt fattige småbønder i Uganda, så de kan blive selvforsynende og selvhjulpne.

Farming 4 Life er platform for livsforvandlende vidensdeling, og har frem til nu hjulpet 2.000 familier i løbet af de sidste tre år. Vi vil i løbet af de næste tre år holde workshops for mere end 3.000 familier. Mere end 30.000 mennesker vil blive berørt.

Vi styrker mennesker med viden, så de kan blive selvhjulpne

Omkring 10 millioner mennesker sulter i Uganda. De fleste er arbejdsløse, og ejer kun et stykke jord. Jord som de ikke ved, hvordan de skal dyrke. Forestil dig hvilken forskel viden kan gøre for disse fattige familier.

Findes der et større paradoks end at folket i et af verdens mest frugtbare lande sulte?  En befolkning går til grunde på grund af mangel på grundlæggende viden om godt landmandskab. På grund af mere end 20 års krig og uroligheder er viden om godt landmandskab gået tabt.

Vi er overbeviste om, at det man har brug for i de ekstremt fattige områder, ikke er mere akademisk uddannelse, men basale livsfærdigheder. Færdigheder der sætter dem i stand til at kunne styrke deres økonomiske muligheder og øger deres sundhed. Dette indebærer økonomiforståelse og entreprenør færdigheder.

Støt med 150kr og du vil hjælpe en familie til at blive selvforsynende gennem Farming4Life træning.

Fast støtte af 150kr hver måned i et år vil give 12 familier hjælp til selvhjælp!

Virkelige mennesker