Vi samarbejder med en kostskole der vil ændre unges fremtid.

Vi hjælper skolen med at starte en landbrugsfaglige skole linje, hvor de unge kan lære et fag der kan give dem arbejde. Det er et udbredt problem at der kun er boglig uddannelse, men få der har råd til at studere videre på universitetet. Derfor vil vi støtte unge med en praktisk uddannelse så de kan blive selvstændige landmænd. Flere af eleverne er krigsofre og nogle har været børnesoldater.

 

Viden_1
Viden_2

Vores primære undervisningslokale er i marken.

Demonstrationer - konkret undervisning giver jord under neglene

Vi har anlagt demonstrationsmarker ved skolen, hvor vi tester afgrøder og dyrkningsmetoder. Her kan vores elever og ledere fra landsbyerne komme og blive inspireret til, hvordan de kan optimere deres brug af de ressourcer de har til rådighed. Vi dem også i flere indkomstskabende aktiviteter som ex. honningbier og husdyrhold.

Få din egen underviser

Vi starter nu en uddannelse for at hjælpe andre organisationer der gerne vil træne deres medarbejdere så de kan holde workshops om landbrug mm. ligesom vi gør. Der er mange der er meget interesserede I vores dygtige medarbejderes hjælp og støtte, men de kan ikke altid efterkomme al efterspørgsel og her vil det være meget kapacitet styrkende for et andet projekt at opbygge deres egne medarbejder. For projekter i andre lande vil der blive oprette langdistance undervisning med udvekslingsbesøg. Vi glæder os til at komme igang.

Underviser

Workshops (hjælp til selvhjælp)

Mange af de familier vi hjælper i landsbyerne, har levet op til 20 år i flygtningelejre uden undervisning, og fået maden givet som tiggere. Mange har HiV/AIDS. De får fornyet selvværd og selvtillid efter Farming 4 life workshops om landbrug, kost, hygiejne, HIV-AIDS, ligestilling, simpel budgethåndtering mm. Vi hjælper dem til at blive organiseret i låne-sparegrupper, og senere andelsforeninger, så de sammen kan stå stærkere når de skal købe og sælge ex. afgrøder. De nye relationer og ressourcer giver dem et netværk hvor de hjælper hinanden.

Workshops