FREMSKRIDT:

Vores nu 10 medarbejdere har de sidste 2 år haft ugentlige workshops for over 1.000 familier hvor familierne lærer landbrugsteknikker der kan ti-doble høsten, også om kost, sundhed, budgethåndtering og deltagelse i selvhjælps – lånesparegrupper. Familierne går fra at kæmpe for at overleve til at leve og have håb og tro for fremtiden.

Børn som løb hjemmefra pga. sult og vold i familien, flytter hjem igen.

For nu har far og mor lært at arbejde sammen og har fået overskud til at tage sig af deres børn. Vi har undervist ca. 160 kostskoleelever på vores landbrugsfagligelinje. Demonstrationsmarkerne er plantet og bygningerne, biologilokalet og videnscenteret-kontoret er bygget. Alt i alt er projektets fundament ved at være lagt, så vi sammen kan bygge videre.

 

OKADIJAKSON

Okadi Jackson er Farming 4 Life´s kontakt (Lead Farmer) i byen Loro , lærer og præst. Han modtaget viden fra Farming 4 Life og har efterfølgende startet en skole og en kirke i Loro distriktet. Han finder ikke trøst i alkohol længere, men er blevet kristen og bruger nu sit liv på at hjælpe andre med at få samme uddannelse som ham. Så de ikke kun kæmper for at overleve, men i stedet kan leve livet.


Han har syv børn sammen med sin kone, og takket være Farming 4 Life´s workshops er han nu så dygtig som landmand, at han kan forsørge hele sin familie og endda har råd til at sende alle børnene i skole.  

 

JOSEPH

Joseph is a young man living and working in the F4L training center. He is a trainer of trainees. One of his responsibilities is to cultivate the training fields and help others with the education they desperately need.

Joseph

 

LILIAN

Lilian er Farming 4 Life´s kontaktperson (Lead Farmer). Hun bot i Loro distriktet og bruger Farming 4 Lifes landbrugsmetoder. Herved sikre hun sig mad også i tørketider. Hun mødes regelmæssigt med 270 andre kvinder, som hun underviser i Farming 4 Life, og opmuntre dem i de hverdags udfordringer de står i.

Lilian har HiV/AIDS. Hun underviser andre kvinder som også er smittet med Hiv/AIDS. Hun opmuntre dem og hjælper dem med viden om kost, hygiejne og sundhed fra Farming 4 Life også uddeler hun også medicin.