top of page

En Lys Fremtid Foran OsKære Partnere og venner


Vi er glade for at dele de seneste opdateringer fra Farming 4 Life med jer og vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for jeres fortsatte støtte. Jeres generøsitet ændrer liv og skaber håb i vores samfund.

Denne måned er vi stolte af at fremhæve den utrolige effekt af GCU Programmet gennem to bemærkelsesværdige deltageres stærke vidnesbyrd. Deres historier illustrerer de livsændrende muligheder og færdigheder, som jeres bidrag har gjort muligt.


#En Teenagemor Finder Håb


"Jeg tilmeldte mig GCU Programmet, fordi jeg er stoppet i skole efter jeg blev teenage mor uden en plan for fremtiden. Alt så svært ud, og jeg spekulerede ofte på, hvad der ville ske med mit barn. Men nu, med de færdigheder, GCU giver mig, er jeg sikker på, at mit barn vil få en bedre fremtid. Jeg vil være i stand til at skabe en indkomst til os."


Denne unge mors rejse er et vidnesbyrd om den styrke der er i uddannelse og erhvervsuddannelse. Med de færdigheder, hun tilegner sig, sikrer hun ikke kun en lysere fremtid for sig selv, men også for sit barn. Hendes beslutsomhed og nyfundne selvtillid igennem vores projekt er virkelig inspirerende.#En Forældreløs Drengs Vej til et Bedre Liv

"Drengen fortæller, at han er forældreløs og ikke har nogen mulighed for at fortsætte i skolen. Derfor, da Global Children gennemførte en undersøgelse i samfundet, fandt de ham hjemme hos sine plejere. Han tilmeldte sig, fordi han ikke har råd til skolegang."

Denne unge drengs historie understreger det kritiske behov for programmer som vores. Uden mulighed for at fortsætte sin uddannelse stod han overfor en usikker fremtid. Takket være GCU Programmet har han nu mulighed for at lære værdifulde færdigheder, der vil give ham mulighed for at bygge et stabilt liv.
Disse vidnesbyrd er kun et glimt af den dybe indvirkning, jeres støtte har. Ved at investere i uddannelse hjælper I enkeltpersoner med at bryde fattigdommens cyklus.


Når vi ser fremad, forbliver vi forpligtede til at udvide vores rækkevidde og forbedre livet for endnu flere individer i vores samfund. Vi tror på, at med jeres fortsatte støtte kan vi skabe en verden, hvor alle har mulighed for at trives.


Tak fordi I er en del af vores mission. Sammen planter vi håbets frø og nærer væksten af en lysere fremtid for alle.


Med venlig hilsen,

Farming 4 Life Teamet

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page