top of page
IMG_6180_edited.jpg

Intervention

Farming 4 Life er primært til stede i Uganda og Togo, vi har også samarbejdet med organisationer og kirker i Congo, Sierra Leone og Guinea. Fælles for alle er at vores aktiviteter er i landdistrikterne som er meget fattige. Store dele af befolkningen arbejdsløse og har ikke fødevaresikkerhed. Livet kan blive utrolig skrøbeligt særligt for de svageste i samfundet og manglende viden om kost og hygiejne gør befolkningen meget udsat for sygdomme. 

 

I 2019 fik vi en pris af distriktet Abia i Uganda, for at være den NGO der havde skabt største forandring. 

Målgruppe

Vi ønsker at møde de svageste i samfundet og  udruste dem til et værdigt liv, hvor de også kan være med til at gøre en forskel med deres evner og talenter. Vi fokuserer på unge mødre, familier hvor et barn eller teenager er familiens overhovede og forsøger, unge med handicap og elever der er droppet ud af skolen. 

Metode

Vores mål er at sætte dem i stand til at frigøre deres Gud given potentiale til et værdigt liv. Et liv hvor de også kan være med til at skabe den forandring de selv ønsker der skal ske i verden. 

 

Vores undervisning er praktisk funderet - learning by doing. Enkel og intuitivt, så alle kan være med. Se mere under vores resurser.

Strategi

Læs mere om vores strategi i brochuren nedenfor.

bottom of page