top of page

Netværk

F4L er etablere af en gruppe ildsjæle fra Uganda og Danmark som mødtes i Uganda og startede Farming 4 Life i 2010. Siden er fællesskabet vokset og i F4L Togo har den Apostolske kirke undervist 3.000 familier i vores metoder og i Uganda har den Målrettede frikirke VOM undervist 6.000 familier. Kurser er også afholdt i Congo, Sierra Leone og Guinea. F4L teamet i Uganda modtog en pris givet af Abia distriktet efter afstemning blandt distriktets borgere om hvilken organisation de mente havde gjort den største forskel og her pegede de på Farming4Life. F4L teamet i Togo blev promoveret på national tv da Kongen af Plateaux distriktet valgte at støtte projektet. 

 

Vær Budskabe

Vores motivation er vores motto "Be the Message".
Vi ønsker ikke kun at tale om Guds kærlighed, men aktivt vise næstekærlighed ved at række ud til dem der kæmper i livet. Vi har aktivt valgt at inddrage de mennesker der kan stå udenfor samfundet på grund af sygdom som HIV/Aids og handicap. Det er for os en prioritet at alle har mulighed for at deltage i vores kurser, uanset social status og religiøs overbevisning. Det gode budskab er for alle og vi glæder os over at se hvordan samfund står stærkere sammen efter de har deltaget i vores aktiviteter.  

Links

Nedenfor finder du links til vores netværk 

Acts Mission

Acts Mission er en del af Apostolsk Kirke i Danmark. De beskæftiger sig med mission og udviklingsarbejde, der foregår ud fra lokale Apostolske Kirker i Danmark, og er F4L´s danske base. 

Kirkeibyen og Åbenkirke er partner kirker med F4L. 

CKU

CKU – Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde er et dansk ressourcecenter for udviklingssamarbejde gennem kirkelige netværk. Deres undervisning bruges i vores I4L m.fl.  og formidler danida støtte til vores udviklingsprojekter. 

DECIBEL

Decibel er undervisning til præster som har fokus på at være relevante i det samfund de er en del af og have relationen med Gud og sin næste i fokus. Undervisningen er en del af vores F4L Kurser.

Farming Gods Way

Farming Gods Way er en miljø og klimavenlinlig måde at dyrke jorden på som er baseret på naturens egen opbygning. Metoden er fundamentet for vores F4L kurser.

bottom of page