top of page

580.000kr er blevet bevilliget af CKU puljen til vores dygtige partnere Global Children Uganda. Hurra! 




Dette projekts formål er, at styrke udsatte unges kapacitet, så de kan blive selvforsørgende. Vores primære målgruppe er 400 unge, heraf er ca 200 unge mødre, 100 unge med fysiske handicap, og 100 unge med skolevægring. Vi forventer også at nå deres familier og nære relationer så vi når ud til 1.600 yderligere, via de unges interaktion i lokalsamfundet som rollemodeller. Dvs 2.000 mennesker i alt!


Projekts aktiviteter er bygget op om vidensdeling og praktisk undervisning i godt landmandskab- Farming 4 Life, hygiejne, sund kost, praktisk håndværk/iværksætteri og næstekærlighed. Manglende viden indenfor disse emner er med til at holde vores målgruppe bundet i fattigdom og sygdomme. Gennem vores undervisning i økonomi håndtering og etablering af låne spare grupper, vil de unge blive styrket og grupperne giver dem mulighed for at advokere for deres rettigheder. Vi samarbejder tæt med de lokale kirker, byens borgmester, politiet, social hjælpere, handicap forbund, skoler m.fl. og inddrager dem i workshops sammen med de unge.


Vi glæder os til at komme igang! For at komme i mål med projektet mangler vi 28.000kr. Ønsker du at hjælpe, så læs mere her: www.farming4life.com/stot


På billederne her kan I se Dinna. Hun er forældreløs og vores team opdagede under en workshop at hun stod helt alene. Hun har modtaget støtte og undervisning i vores sidste projekt, og nu underviser hun teenage mødre og unge med skolevægring. Det er fantastisk at se hvordan Dinna nu hjælper andre, som er i den situation hun var i for to år siden. 



23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page